Avoimen
ammattikorkeakoulun
verkkokurssit

Yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa

Sinun on mahdollista suorittaa Skholen oppimisympäristössä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa.

Tutustu kurssivalikoimaan

  Skholen kurssialustan
  hyödyt opiskelijoille

  icon-display
  Joustavaa oppimista
  Kursseja voi opiskella rajattomasti ajasta ja paikasta riippumatta. Skhole toimii verkkoselaimella ja sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta kurssien opiskeluun.
  icon-lamp.
  Helppokäyttöinen ja looginen
  Skholen oppimisympäristö on suunniteltu yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoiden kanssa. Alustaa on helppo käyttää, se on looginen ja käytön oppii minuuteissa – ei päivissä, viikoissa tai kuukausissa.
  icon-user
  Monta tapaa oppia
  Kaikilla meillä on omat vahvuutemme ja siksi olemme huomioineet erilaiset oppimistyylit. Verkko-opinnot sisältävät monimuotoista oppimateriaalia: voit opiskella lukemalla, kuuntelemalla tai katselemalla videoita.

  Opiskelijoiden suusta

  icon

  Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjyys – perusteet

  Kurssilainen

  Ymmärsin enemmän, kun videossa oli tekstiä. Pääsinkin kokeesta läpi, koska ääni oli opetusmateriaalissa yhdistetty tekstiin.

  icon

  Lääkkeettömien menetelmien vaikutukset muistisairaan henkilön käyttäytymiseen

  Kurssilainen

  Sain kurssista tietoa jota voin hyödyntää työympäristön parantamiseksi muistisairaiden kanssa. Myös muistutus aistien tärkeydestä hoitotilanteissa, jossa on tekemisissä asiakkaan kanssa oli tärkeää.

  icon

  Ikäihmisen RAI-arviointi ympärivuorokautisen hoidon yhteydessä

  Kurssilainen

  Todella kattavaa tietoa ja selitetty käytännönläheisesti. Konkreettiset esimerkit ja tarinat auttoivat sisäistämään tietoa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Saako kursseista opintopisteitä?

  Kyllä. Kaikki avoimen ammattikorkeakoulun kurssit tehdään yhteistyössä oppilaitosten kanssa ja saat kurssille osoitetut opintopisteet.

  Vastaavatko kurssit ammatillista täydennyskoulutusta?

  Kyllä. Kaikki avoimen ammattikorkeakoulun kurssit sopivat ja vastaavat ammatillista täydennyskoulutusta.

  Miten työnantaja voi maksaa kurssin?

  Työnantajan on mahdollista maksaa avoimen AMK:n kurssisi. Suosittelemme, että hoidat ilmoittautumisen ja maksun ensin henkilökohtaisesti. Työnantaja voi jälkikäteen hyvittää kurssimaksun sinulle.
  Skhole courses

  Heti opiskelemaan?
  Ilmoittaudu ja aloita opinnot!

  Katso kaikki kurssit