Skholen tiimi ja historia

Tutustu tiimiin
Lue Skholen tarina

Tutustu tiimiin

Tuomas Lipponen

Toimitusjohtaja

Olen yksi Skholen perustajajäsenistä, alkuperäisen idean takana ja nykyinen toimitusjohtaja. Vastuullani on ennen kaikkea Skholen hallinto ja talous, mutta osallistun myös muihin tehtäviin, erityisesti myyntityöhön sekä kehitystyöhön. Vapaa-aikani pyrin viettämään luonnossa kalastuksen ja metsästyksen parissa. Mukana pyörii koko perhe ja koiramme Varpu.

Voit ottaa minuun yhteyttä missä vain Skholea koskevassa asiassa. Parhaiten osaan auttaa pohdinnassa kuinka edustamasi organisaatio voisi hyötyä Skholen palvelusta. Toivottavasti kuullaan pian!

Tuomas Lipponen

Ville Ojala

Uusasiakasmyynti

Skholella vastaan kaikesta uusien asiakkuuksien hankintaan liittyvästä toiminnasta. Erikoistaitoihini kuuluu asiakkaiden haasteiden tunnistaminen sekä haasteisiin liittyvien ratkaisujen tarjoaminen. Kesäkaudella harrastan muun muassa kalastusta ja metsästystä. Talvisin minut puolestaan voi bongata sukset jalassa laskettelurinteistä. Mukana harrastuksissa pyörii kaksi teini-ikäistä poikaa.

Kun haluat kokeilla palveluitamme tai sinulla on kysyttävää - minä olen oikea kaveri auttamaan. Soita tai pistä viestiä niin jutellaan!

Ville Ojala

Johanna Honkela

Tuoteomistaja ja tuotantokoordinaattori

Työnkuvani on varsin laaja, mutta pääasiassa koordinoin ja priorisoin kehitystiimin toimintaa, ohjaan opinnäytetöitä sekä vastaan kurssituotannoista ja -päivityksistä.

Vapaa-ajalla onnelliseksi minut tekevät perhe ja ystävät, uusien taitojen opetteleminen, äänikirjat, palapelit, ongelmanratkaisu sekä monenlainen pelailu. Musiikkia ja laulamista rakastan yli kaiken.

Sydämeni sykkii asiakaspalvelulle ja asiakastyytyväisyydelle. Kuulen mielelläni miten voimme kehittää tarjoamiamme kursseja. Voit olla minuun yhteyttä erityisesti opinnäytetöihin ja kurssituotantoihin liittyvissä asioissa.

Johanna Honkela

Lauri Selenius

Asiakasmenestyspäällikkö

Päätavoitteeni on, että sinä onnistut. Vastaan Skholella päivittäin siitä, että asiakkaamme onnistuvat palvelun käytössä. Minä pidän käyttökoulutukset, valvon asiakaspalvelun toimintaa ja opastan asiakkaita kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä asioissa. Iloiseksi minut tekee auringon valo ja hyvä ruoka. Harrastuksista rakkaimmat ovatkin ruoanlaitto, PokemonGO (kohta 19000 km kävelyä sen parissa) sekä kalastus.

Tunnen meidän oppimisympäristön ja sen käytön kuin omat taskuni. Jos tarvitset käyttökoulutusta, sinulla on palvelustamme kysymyksiä tai haluat uusia sopimuksen - voit olla suoraan yhteydessä minuun.

Lauri Selenius

Kaikki lähti innokkaista yrittäjistä

ja sairaanhoitajan vinkistä

Skhole on perustettiin kesäkuussa 2014 kahdeksan innokkaan yrittäjän voimin. Aluksi ajatuksena oli tuottaa verkkokoulutuksia yleisesti ja koulutusten sisältöjä lähdettiin suunnittelemaan osakkaiden osaamisen ympärille. Yksi omistajista, Tarja Lipponen, työskenteli sairaanhoidon opettajana ja vinkkasi sairaanhoitajan opintoihin kuuluvista lääketieteen luennoista, joita ulkopuoliset luennoitsijat toteuttivat ammattikorkeakouluille. Luentojen toteutus koettiin käytössä olleella tavalla oppilaitoksissa hankalaksi. Keskustelujen myötä Skholen idea koulutusten toteuttamisesta verkossa sai kannatusta ja Skhole teki ensimmäisen sopimuksen Lapin ammattikorkeakoulun kanssa.

Prosessin kirkastuksen myötä luotiin eri opiskelumuodot ja oma oppimisympäristö

Ensimmäiset luennot kuvattiin suoraan kameralle, mutta pian huomattiin ettei tämä ollut paras toimintamalli. Lyhyen harkinnan jälkeen Skhole päätyi uuteen ratkaisuun, jossa asiantuntija kirjoittaa luennon tekstisisällön, äänityöskentelyn ammattilainen lukee ääniraidan ja graafikko tekee videoilla näkyvät havainnollistukset. Uusi prosessi osoittautui huomattavasti sujuvammaksi, helpommin hallittavaksi ja kustannustehokkaaksi. Samalla huomattiin, että prosessin tuloksena saadaan sama sisältö kolmessa eri formaatissa: tekstinä, ääniraitana ja videona. Kaikki aineiston eri muodot päätettiin laitettiin tarjolle, jotta käyttäjä saa itse valita, miten hän haluaa opiskella.

Ensimmäinen oma oppimisympäristö ja sisällöt julkaistiin tammikuussa 2015 ja alkuun palvelua käytettiin pelkästään ammattikorkeakouluissa. Kuitenkin jo vuonna 2016 asiakaskunta laajeni ammattilaisten täydennyskoulutuksen pariin. Coronaria Hoiva otti palvelun pilottikäyttöön ja laajensi myöhemmin käytön koko henkilöstön laajuiseksi.

Kehitys jatkuu

Vuonna 2020 pandemia pysäytti maailman, mutta synnytti myös valtavan digiloikan. Digitaalisille oppimisratkaisuille on kasvava tarve ja yhä useampi organisaatio on ymmärtänyt digitaalisen oppimisen tarjoamat mahdollisuudet. Pedagogisesti laadukkaasta ja toimivasta verkko-oppimisesta on tullut standardi monien organisaatioiden henkilöstökoulutuksessa eri toimialoilla maailmanlaajuisesti.

Me kehitämme palveluamme päivä päivältä entistä paremmaksi muuttuvan maailman mukana. Hyppää matkaamme ja pidetään yhdessä huolta henkilöstösi oppimisesta ja hyvinvoinnista!

Team Skhole

Haluatko vapauttaa aikaasi ja varmistaa

henkilökuntasi ammattitaidon

kustannustehokkaasti verkossa?

Autamme mielellämme!

Kartoitetaan tilanteesi yhdessä ilman sitoutumisvelvollisuutta.

Varaa esittely