Sähköinen

lääkelupaprosessi

Täysin digitaalinen prosessi ja sähköinen allekirjoitus nopeuttaa lääkelupien saamista.

Skholen lääkelupaprosessi on nyt täysin sähköinen. Uuden prosessin myötä teoria- ja laskentakokeiden lisäksi näytöt voi kuitata suoraan Skholen palvelun kautta ja koontitodistus on helppo toimittaa lääkärille sähköisesti allekirjoitettavaksi. Näin lääkelupien saamista ei enää viivästytä fyysisen allekirjoituksen tarpeellisuus ja allekirjoituksen odottaminen. Koko prosessi hoituu täysin digitaalisesti, mikä nopeuttaa lääkelupien saamista merkittävästi ja helpottaa resursointia.

Varaa esittely ja kysy tarjous

Täysin digitaalinen prosessi alusta loppuun

Teoria- ja laskentakokeet

Skholen palvelusta löytyy laajasti eri lääkehoidon koulutuksia harjoitustesteineen sekä kokeineen, suomeksi ja ruotsiksi. Lääkehoidon kokeista Skholesta löytyy erikseen teoria- ja laskentakokeet. Kokeiden läpipääsyraja on teorioiden osalta 80 % ja laskujen osalta 100 %. Palvelussamme voit opiskella ilmaiseksi kokeita varten.

Näytöt kuitataan sähköisesti

Näytöt kuitataan sähköisesti Skholen palvelun kautta ja näytöistä saa heti todistuksen. Kun esihenkilö hyväksyy tehtävän, muodostuu siitä automaattisesti todistus tehtävän saajalle ja se liitetään osaksi sähköisesti allekirjoitettavaa koontitodistusta.

Sähköinen allekirjoitus

Palvelu kokoaa lääkelupien laskenta- ja teoriakokeiden sekä näyttöjen todistukset yhteen, ja koonti on helppo lähettää lääkärille sähköisesti allekirjoitettavaksi.

skole-sahkoinen-laakelupa.png

Käyttö on helppoa - seuraa näitä askelia

1.
Opiskele ja suorita kokeet

Harjoittele video-, audio- ja tekstimuotoisina löytyvien itseopiskelumateriaalien avulla sekä suorita teoria- ja laskentakokeet Skholen koulutuspalvelussa.

2.
Kuittaa näytöt sähköisesti

Suorita näytöt ja kuittaa ne sähköisesti Skholen palvelun kautta. Suoritetuista näytöistä saa heti todistuksen ja esihenkilö pääsee luomaan koontitodistuksen laskenta- ja teoriakokeiden sekä näyttöjen todistuksista.

3.
Sähköinen allekirjoitus lääkäriltä

Skholen palvelun kautta koontitodistus lähetetään sähköiseen allekirjoitukseen vastuulääkärille. Lääkärin allekirjoituksen jälkeen lääkelupatodistus on ladattavissa Skholesta. Nopeaa ja helppoa.

calendar-clock_resized.png
Nopeutettu lupaprosessi tuo hoitajapulaan helpotusta
Ei enää viikkojen viivettä lääkärin allekirjoituksen saamisessa. Sähköisen allekirjoituksen ansiosta lääkeluvat voi saada hyväksytyksi heti - tämä helpottaa vuorosuunnittelua.
Icon list
Hallinnon keventäminen
Lääkelupia koskevat asiakirjat ovat helposti seurattavissa ja hallittavissa yhdessä keskitetyssä paikassa. Kaikilla on myös tasalaatuiset ja yhtenäiset käytännöt, mikä varmistaa laadukkaan palvelun.
Icon list
Resurssien ja ajan säästö
Hoitajien ja hallinnon ei tarvitse kuluttaa aikaa monimutkaisiin järjestelmiin tai seilaaviin paperisiin lippulappuihin. Vapauta henkilökunnan aikaa ja anna heidän keskittyä heille kuuluviin ydintehtäviin.

Asiakkaiden suusta

Eeva-Marja Loukola

Johtaja, Kuurojen palvelusäätiö

Eeva-Marja Loukola

Skhole on mitä mainioin tapa tasapuolisten kouluttautumismahdollisuuksien tarjoamiseen sekä organisaation yhteisten koulutustavoitteiden toteuttamiseen, ja myös kustannussäästöt ovat merkittävät.

Harri Hyvärinen

Kehitysjohtaja, Humana lastensuojelupalvelut

Harri Hyvärinen

Skhole tuo mukanaan Humanalle laajasti tarvittua terveydenhuollon osaamista ja ymmärrystä lastensuojelupalveluihin. Skhole on vaivaton, yksinkertainen ja erityisesti helppokäyttöinen.

Elina Konsala

Henkilöstöpäällikkö, Viola-kotiyhdistys ry

Elina Konsala

Skhole soveltuu hienosti täydennyskoulutusalustaksi meidän tarpeisiimme. Me pystymme sen avulla räätälöimään kaikille ammattiryhmille sopivan täydennyskoulutuspaketin kustannustehokkaasti. Yksi oppii katselemalla, toinen lukemalla ja kolmas kuuntelemalla – Skhole soveltuu kaikille.

Asiakkaitamme

Etsitkö muita Skholen palveluita?

Hoitoalan koulutuspalvelu
Monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu henkilökunnan koulutukseen, joka mahdollistaa sähköisen lääkelupaprosessin.
Tutustu palveluun
Räätälöity oppimisympäristö
Organisaatiosi koulutustarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus tiedon jakoon, osaamisen varmistamiseen ja tulosten seurantaan
Tutustu palveluun
Avoimen AMK:n kurssit
Suorita Skholen oppimisympäristössä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja'
Tutustu palveluun

Kiinnostaako täysin digitaalinen lääkelupaprosessi ja sähköinen allekirjoitus?

Anna meidän nopeuttaa lääkelupien saamista

organisaatiossasi. Varaa sähköisen lääkeluvan käyttöönotto!

Varaa käyttöönotto