Tarjoamamme palvelut

  • Organisaatiot
  • Yksityishenkilöt
Skholen koulutuspalvelu

Skholen koulutuspalvelu

Skholen avaimet käteen -koulutuspalvelu hoitotyön parissa toimiville on selainpohjainen (education as a service, EaaS) palvelu, jossa käyttäjä saa vapaan käyttöoikeuden kaikkeen palvelusta löytyvään materiaaliin. Koulutusmateriaalia on laajasti lääkehoidon kursseista käsihygieniaan, podcasteista lääkelaskentaan ja työhyvinvoinnista substanssi-koulutuksiin.

Palvelu on B2B palvelu, eli sen hankkiminen on mahdollista yhtiö-muotoisille toimijoille. Palvelu soveltuu niin sairaan- ja lähihoitajien kuin hoiva-avustajien täydennyskoulutukseen, sekä näitä kouluttavien oppilaitosten tarpeisiiin.

Lääkeluvat helposti

Lääkeluvat helposti

Etsikö helppoa verkkoratkaisua lääkelupien teoriakokeiden järjestämiseksi?
Jos etsit, tutustu Skholen tuottamaan Lääkeluvat helposti -palveluun.
Palvelun käyttöönotto ja opiskelu on ilmaista, maksat vain hyväksytysti suoritetuista lääkelupien teoriakokeista. Palvelun sisältö koostuu Skholen lääkehoidon kursseista, niiden itseopiskelutesteistä sekä varsinaisista kokeista, ja alustana on luonnollisesti Skholen oma oppimisympäristö joka mahdollistaa opiskelun aikaan ja paikkaan katsomatta kaikilla selainyhteydellä varustetuilla päätelaitteilla.

Skholen oppimisympäristö

Skholen oppimisympäristö

Mikäli kaipaat helppokäyttöistä ja täydellisesti mobiililaitteissa toimivaa oppimisympäristöä tiedon jakoon, osaamisen varmistamiseen sekä tulosten seurantaan, tutustu Skholen tarjoamaan ympäristöön.
Oppimisympäristö räätälöidään asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaiseksi ja sisällöt koostuvat asiakkaan omista materiaaleista, tarpeen mukaan yhdistettynä Skholen kurssikirjastoon.

Oppimisympäristömme on syntynyt asiakkaidemme tarpeista, sen helppokäyttöisyys ja loogisuus on ollut perusedellytys palvelumme käytölle käyttäjäkunnassa, joka ei välttämättä koe digihärpäkkeitä omikseen. Samalla me skholelaiset olemme oppineet valtavasti materiaalin muotoilusta ja tiedon logistiikasta ja luonnollisesti jaamme mielellämme kokemuksiamme asiakkaillemme.