Skhole sopii monenlaisten organisaatioiden täydennyskoulutukseen

Skhole tuo laajasti tarvittua ja toivottua koulutusta sote-alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Verkkokoulutukset mahdollistavat helpon tavan osallistua täydennyskoulutukseen sekä uudenlaisen, etäaikaankin sopivan koulutusmallin niin yksityisille organisaatioille kuin kuntayhtymillekin. Palaute on ollut varsin positiivista, ja verkkokurssit ovat innostaneet ammattilaiset kouluttautumaan lisää!

Humana: Skholen verkkokoulutuksista osaamista täsmätarpeisiin

Humana on asumispalveluita, avopalveluita ja lastensuojelupalveluita tarjoava organisaatio, jolla on toimipisteitä ympäri Suomea. Humana on vannoutunut ja aktiivinen Skholen käyttäjä – Skholen avulla organisaatio pystyy tarjoamaan henkilöstölleen tasavertaiset koulutusmahdollisuudet missä, milloin ja miten vain.

Skholen myötä Humanan osaajat kartuttavat tietoperustaansa ja ymmärrystään erityisesti terveydenhuollosta, mikä on tärkeää lastensuojelupalveluissa”, Humanan kehitysjohtaja Harri Hyvärinen kertoo.

Harri Hyvärinen, kehitysjohtaja, Humana (lastensuojelupalvelut)

Humana ja Skhole taipuvat yhdessä niihin palvelutarpeisiin, joita Humanalla on. Skhole on vaivaton, yksinkertainen ja erityisesti helppokäyttöinen, mikä on positiivinen asia etenkin työntekijöidemme kannalta”, hän lisää.

Humanan asumispalvelujen operatiivinen johtaja Hanna Määttä on samaa mieltä:

"Tämänmuotoinen opiskelu on tätä päivää – olisipa ollut jo silloin aikanaan, kun itse olen ensimmäiseen ammattiini opiskellut!"

Humana_kuva2

Hyvärisen ja Määtän mukaan Skholen palveluiden avulla työntekijät, jotka tekevät vuorotyötä, voivat opiskella verkossa itselleen sopivalla aikataululla, itselleen ammatillisesti tärkeitä kursseja.

Lue lisää Humanan ja Skholen yhteistyöstä.


Tornion ja Tervolan kunnat: Skhole on helppo ja monipuolinen tapa kouluttautua

Meri-lapin kunnat, Tornio ja Tervola, ottivat Skholen palvelun käyttöön yhdessä alueellisella sopimuksella. Tornion terveyskeskuksessa koronavirustilanne vähensi koulutustarjontaa ja aiheutti huomattavia haasteita koulutuksiin osallistumiselle. Tervolan terveyskeskus on lähtenyt Skholen käyttöön mukaan jo ennen alueellista keskustelua, ja kokemukset ovat olleet positiivisia.

Yhteistyöpäätöksen taustalla vaikutti paitsi edullisuus myös tarve koulutuksen varmistamiselle koronatilanteessa – työntekijöiden on saatava täydennyskoulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi, oli tilanne maailmalla mikä tahansa", toteaa osastonhoitaja Tiia Lääkkölä Tornion terveyskeskuksesta.

‌ ‌Tiia Lääkkölä toimii Tornion terveyskeskuksessa osastonhoitajana vuodeosastolla.

Skholen täydennyskoulutus on koettu helppona, kattavana, monipuolisena ja edullisena, ja Skholen tarjoama henkilökohtainen tuki palvelun käyttöön on ollut tärkeää.

Lue lisää Meri-Lapin ja Skholen yhteistyöstä.


Raahen seudun hyvinvointiyhtymä: Skhole on edullinen mahdollisuus täydennyskoulutukseen

Systemaattisen täydennyskoulutuksen osalta usein vain pieni osa henkilöstöstä on aktiivinen ja kiinnostunut osallistumaan täydennyskoulutukseen. Lisäksi tiedetään, että vain murto-osa tästä tiedosta siirtyy työyhteisöön.

Haasteena onkin saada täydennyskoulutus aktiivisesti käyttöön myös suuremmalle ja vähemmän aktiiviselle osalle henkilöstöä, jotta saadaan varmistettua, että myös heidän osaamisensa vastaa ajankohtaista vaatimustasoa”, kertoo Raahen seudun hyvinvointiyhtymän tulosaluejohtaja Katriina Niemelä.

Suomessa on todella paljon täydennyskoulutusmahdollisuuksia, mutta haasteena on valikoida sisällöllisesti juuri omaa kokonaisuutta tukevat ja sen kannalta tärkeät koulutukset.

raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma-logo-1

Tähän mennessä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on tullut palautetta Skholen palvelun käyttöönoton helppoudesta, ja ilmassa on selkeästi havaittavissa innostusta. Skholen verkkokoulutukset ovat saaneet poisitiivista palautetta mm. kuuntelumahdollisuuden, monipuolisuuden ja teknisten ominaisuuksien osalta.

Työntekijät ovat pitäneet Skholesta. Skhole on helppokäyttöinen ja hyvin rakennettu, ja sen sisällöt ovat kattavia. Skholen itseopiskelutesteistä on tykätty, ja videot ovat sopivan lyhyitä jaksoja”, Niemelä summaa.

Lue lisää Raahen seudun kuntayhtymän ja Skholen yhteistyöstä


Kaikkiin asiakastarinoihimme pääset tutustumaan täältä.

Blogin tekstin tarjoaa Skhole. Skhole on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan verkkokoulutuspalvelu, joka kulkee mukana sekä koulutuksen järjestäjän että työntekijän matkalla. Palvelu sopii täydennyskoulutukseen niin sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksille kuin opiskelun tueksi alan opiskelijoille.